Futbol sala

Oscar Redondo renova un any més per l’Industrias

Futbol sala. L’entrenador del conjunt de Santa Coloma complirà la seva quarta temporada al davant de l’equip

L’entrenador Oscar Redondo ha renovat una temporada més per l’Industrias Garcia i complirà la seva quarta temporada al capdavant del primer equip de la primera divisió. El tècnic colomenc, de 45 anys, ha explicat que la decisió ha estat consensuada amb el club i ha manifestat: “No vull que un contracte més llarg pugui condicionar possibles decisions durant la temporada o al final de la mateixa”.

Per aquesta temporada 2019/20 els objectiu de l’equip seran els mateixos que en el campanya passada, aconseguir la permanència a la categoria sense patir, però sense renunciar a la jugar la copa d’Espanya i el play-off pel títol. Aquest mateix dimarts s’inicia la pretemporada que comptarà amb diverses cares noves, ja que s’han fet sis fitxatges i ha pujat un jugador del filial: “Crec que hem sigut capaços de confeccionar una plantilla molt completa i equilibrada tenint en compte les nostres possibilitats. Estem molt contents i desitjant començar a treballar amb el grup” comenta Oscar Redondo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)