Handbol

El Granollers torna a la feina

Handbol. El Fraikin començarà la pretemporada demà; jugarà un parell d’amistosos, la supercopa de Catalunya i el Torneig Internacional Ciutat de Granollers

El Fraikin Granollers ja té perfilada la pretemporada i demà començarà els entrenaments per afrontar aquesta nova campanya 2019/2020, en què centrarà tots els seus esforços en la lliga i la copa, ja que enguany no disputarà la competició europea. La nova temporada s’inaugurarà oficialment demà amb el primer entrenament al Palau d’Esports dels homes d’Antonio Rama.

El primer partit que disputarà l’equip serà un amistós el dimecres 14 d’agost contra el Port Sagunt, que aquesta campanya ha tornat a la lliga Asobal. El primer partit oficial del primer equip masculí serà la semifinal de la supercopa de Catalunya, que jugarà contra l’UE Sarrià, a Sarrià de Ter el 18 d’agost. En cas de victòria i de classificar-se per a la final, els vallesans jugarien pel títol el dijous 23 d’agost a Igualada contra el guanyador de l’altra semifinal, que enfrontarà el FC Barcelona i l’Avannubo BM la Roca.

El plat fort de la pretemporada del Fraikin Granollers serà el Torneig Internacional Ciutat de Granollers, que es jugarà el dilluns 26. Hi seran presents els dos primers equips de l’entitat, que s’enfrontaran als campions masculí i femení de la lliga de Suècia de la temporada passada, l’IK Sävehof. El conjunt d’Antonio Rama finalitzarà la pretemporada desplaçant-se a Tolosa per disputar un torneig contra el conjunt amfitrió, i el Thuir HBC, també francès.

El primer partit de la lliga Asobal del Fraikin Granollers serà el dissabte 7 de setembre a la pista del Frigoríficos Morrazo de Cangas, mentre que el primer partit al Palau d’Esports el disputarà el dissabte 14 contra el Viveros Herol Nava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)