Atletisme

El FC Barcelona acaba segon en la primera edició de LaLigaSports Cup

Atletisme. El Playas de Castellón guanya per un sol punt (92 a 91) gràcies a la victòria en l’última prova, el 4x400 m mixt, al superar als blaugrana en els darrers metres

El FC Barcelona no ha guanyat primera edició de LaLigaSports Cup per un sol punt de diferència. El Playas de Castellón ha inaugurat el palmarès al superar als blaugrana per 92 punts a 91. Els dos equips han arribat empatats a punts a la darrera prova, el relleu 4x400 m mixt on tot s’ha decidit. El FC Barcelona ha dominat el relleu al fer sortir primer als dos homes i després han corregut les dues dones. El Playas de Castellón ha deixat al seu segon home pel darrer relleu i ha recuperat la desavantatge fins superar en els darrers metres a la segona dona de l’equip blaugrana i guanyar el relleu i la competició. El FC Barcelona ha sigut el que ha aconseguit més triomfs parcials amb nou, mentre que els castellonencs n’han aconseguit sis i l’AA Catalunya tres.

La tercera posició també ha sigut molt disputada i l’AA Catalunya, l’organitzador, s’ha quedat a tres punts d’ella. Els barcelonins han sumat 54 punts, mentre que l’Unicaja Jaén ha ocupat la tercera plaça amb 57. El Lleida UA ha finalitzat en la sisena plaça amb 26 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)