Handbol

Unes primeres conclusions

Handbol. L’estrena del Sarrià del primer any a plata, en la semifinal de la supercopa contra el Granollers (17-18), confirma la línia mestra que ha marcat Salva Puig: defensa i contraatac

“Tenim bona porteria, i m’agrada fer transicions cap a davant. Potser veurem canvis en l’atac, m’agrada que sigui organitzat. I amb transicions ràpides al replegament.” Són les línies mestres que va apuntar Salva Puig, fa gairebé dos mesos, en referència a l’estil que vol aplicar al Sarrià en el primer curs a plata i que, amb tot just deu dies de preparació col·lectiva, es van poder començar a intuir abans-d’ahir en la semifinal de la supercopa contra el Granollers (17-18). “En calent no puc estar content perquè hem perdut. Ho hem tingut...”, deia Puig després de la derrota, en el darrer segon del partit, amb un gol d’Àlex Márquez que suposava una galleda d’aigua freda.

Deu

“El partit que ha fet el meu equip és de deu. Sí que ho podríem fer tot una mica millor, però la defensa ha estat bé i hem deixat el Granollers amb 18 gols, que és una cosa extraordinària per a nosaltres. Hem demostrat que podem jugar contra equips d’aquest nivell i n’estic molt content”, va dir després del partit l’entrenador de Montcada i Reixac, que recordava que no fa ni dues setmanes que havien començat la preparació. “Els coneixia del treball de vídeo que hem fet i n’he vist tres o quatre partits. I després en els entrenaments te’n fas una idea més clara”, afirmava sobre el coneixement que té de la plantilla que ha de gestionar. I valorava el partit: “Hem estat bé en defensa i en Guiti ha estat molt bé a la porteria. I és una mica el nostre senyal d’identitat: saber defensar bé, que la porteria pari i intentar córrer més al contraatac. Però és que tot just fa deu dies que entrenem.”

El Granollers no va marcar fins que s’havien jugat pràcticament tretze minuts. El Sarrià va demostrar que du la duresa defensiva a l’ADN i, després que Mariscal inaugurés el marcador (4:08), Pau Guitart va fer la seva segona intervenció de mèrit. Pere Arnau, assistit per Pórtulas, va obrir el compte de gols al contraatac (2-0, 6:34), que va engreixar Roc Segarra (3-0 en el 9’). L’extrem dret es va fer un fart de recuperar pilotes, com ara en l’assistència que va fer a Nitu per fer el segon dels seus sis gols (5-1 en el 14’). L’extrem esquerre, màxim golejador (6), en va fer dos més de penal (12-10 i 16-16) i un altre sense la defensa rival ben situada (15-16). En estàtic i des de fora cap a dins, Pórtulas va fer el tercer seguit (17-16) i el quart dels locals en els darrers 15 minuts –14-13 de Serrano al pivot, abans–. “L’afició ha marxat contenta pel que ha vist i tenim ganes que això continuï”, sentenciava Puig.

LA DADA

4
gols
de contraatac duia el Sarrià al descans (8-7). En va fer 5 i els 3 primers van ser clau (5-1 al minut 14)

Salva Puig i el seu agraïment a l’afició de la UES

“Només els puc donar les gràcies: ja tinc ganes de tornar-hi. He gaudit molt”, va dir l’entrenador del Sarrià sobre com va viure el seu debut a la que ja és la seva pista. Coneguda, però des de l’altre costat: “És incòmode, en el sentit que l’afició la tens molt a prop, fa molt soroll durant el partit i tot això t’afecta.” “Com a local i quan l’equip està una mica més baix, suposa una pujada de to: quan perdíem de dos i semblava que el partit ja se’ns escapava hi hem tornat amb l’ajuda de l’afició”, remarcava el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)