Més esport

Els Vela ja són a quarts

Rem. Els germans tortosins guanyen la sèrie de repesca del mundial d’Àustria en el dos sense. Jofre i Rodríguez, eliminats en esquif

Els tortosins Pau i Xavi Vela, que competeixen amb la selecció del Brasil, van quedar a només 78 centèsimes del quarts de final dels dos sense del mundial d’Àustria diumenge passat, però ahir es van rescabalar i van guanyar la seva sèrie davant d’Holanda, Cuba i Hongria, i demà competiran en els quarts de final.

El banyolí Jordi Jofre, per la seva banda, va quedar segon en repesca d’esquif i no va accedir als quarts. Jofre va liderar la cursa durant 1.800 metres però va acabar pagant l’esforç en el tram final i es va veure superat per més de 5 segons pel bot romanès. El remer tarragoní Jordi Rodríguez, per la seva banda, va quedar tercer en la repesca de l’esquif lleuger –modalitat que no és olímpica– i tampoc no va accedir als quarts, superat pel bot xinès i pel turc, que li va treure mig segon fatídic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)