Més esport

Aina Cid i Manel Balastegui, als Jocs

Rem. L’ampostina i el banyolí passen a les finals del mundial i es guanyen la plaça olímpica

L’ampostina Aina Cid i el banyolí Manel Balastegui ja tenen plaça olímpica per als Jocs de Tòquio 2020. Ahir van segellar l’accés a les finals del mundial de Linz-Ottensheim i a més de tenir la possibilitat de lluitar per les medalles en la jornada de dissabte es van assegurar el bitllet olímpic.

Cid, en els dos sense timoner, al costat de la cantàbrica Virginia Díaz, amb qui competeix des de principi de curs després de la retirada temporal d’Anna Boada, va acreditar el tercer millor registre de les semifinals (7:03.16). Per davant van quedar les australianes Jessica Morrinson i Annabelle McIntyre (6:58.00) i les canadenques Caileigh Filmer i Hillary Janssens (7:00.45). Cid i Díaz són les vigents campiones d’Europa. Al seu torn, Balastegui, formant tàndem en el doble escull amb el gallec Rodrigo Conde, va ocupar el segon lloc de les semifinals (6:13.68) , a només 38 centèsimes dels italians Stefano Oppo i Pietro Ruta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)