Ciclisme

Arndt s’endú l’etapa catalana i, Edet, nou líder

Ciclisme. La tempesta amb el pas d ela cursa per Montserrat, sobretot en el descens i l’aproximació a Igualada, han marcat el desenllaç i provoquen el canvi a la general

Nikias Arndt (Sunweb) ha guanyat la vuitena etapa de la Vuelta, de 166,9 quilòmetres entre Valls i Igualada i que s’ha resolt entre els supervivents dels escapats al descens de Montserrat, marcat pel xàfec que ha caigut.

21 homes han anat al davant des del quilòmetre 19, inclòs David de la Cruz (Ineos), que per segon dia ha entrat en el grup de candidats al triomf però que en la baixada, amb tempesta, ha quedat tallat.

“Estàs a prop i lluny de tot al mateix temps” ha dit David de la Cruz, que reconeixia que el d’avui ha estat el dia que s’ha trobat més bé en aquesta edició de la Vuelta. “M’ha faltat confiança, en una rotonda a tres per arribar m’ha marxat la bici i he volgut ser prudent” explica el vallesà, que espera oferir la seva millor versió demà a Andorra o la setmana que ve al nord de l’estat. De la Cruz ha manifestat que no té equip encara per al 2020.

“És un dels millors dies de la meva carrera, ja ticnc dos triomfs en grans voltes” ha dit Arndt, que ahir ja va advertir el seu equip que volia intentar endur-se la victòria, que afegeix a la que ja té al Giro al seu palmarès.

Nicolas Edet (Cofidis) era el millor en la classificació general, setzè a 6:24 de Miguel Ángel López (Astana) i amb el gran grup molt prudent en la baixada, es situa com el líder de la classificació general. Dylan Teuns (Bahrain) a 2:21 és segon i Superman tercer a 3:01.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)