Tennis

Nadal i Djokovic no tenen dubtes

Tennis. El manacorí venç Chung, el serbi es desfà de Kudla obviant els problemes a l’espatlla i són als vuitens de l’obert dels EUA

Les molèsties a l’espatlla esquerra i el misteri que va envoltar la lesió en les hores prèvies, amb supòsits alarmistes sobre una possible retirada, no van impedir que Novak Djokovic (1), el vigent campió, número 1, derrotés la matinada passada en tres sets el nord-americà Denis Kudla per 6-3, 6-4 i 6-2 i enllestís el seu accés als vuitens de l’obert dels Estats Units. El seu pròxim rival serà el qualificat suís Stan Wawrinka, campió a Flushing Meadows el 2016. Stanimal (22) va superar l’italià Paolo Lorenzi per 6-4, 7-6 (9) i 7-6 (4). El rus Daniil Medvedev (5), per la seva banda, va reafirmar el seu bon moment davant de la solvència i la veterania de Feliciano López: 7-6 (1), 4-6, 7-6 (7) i 6-4. El subcampió del Barcelona Open Banc Sabadell viu el moment més dolç de la seva carrera i jugarà els vuitens contra el desconegut alemany procedent de la prèvia Dominik Koepfer (118è). Ahir al vespre, Rafa Nadal (2) va tornar a constatar que va fort superant el coreà Hyeon Chung, al qual ja havia batut en els dos enfrontaments previs. L’asiàtic tenia la moral pels núvols després de remuntar dos sets contra Fernando Verdasco però el balear el va sotmetre –6-3, 6-4 i 6-2– i jugarà contra el vencedor de l’Isner (14)-Cilic (22).

Keys i Towsend, endavant

La nord-americana Madison Keys, semifinalista l’any passat i finalista el 2017, va segellar l’accés als vuitens derrotant la seva compatriota Sofia Kenin (20) per 6-3 i 7-5 tot i haver hagut de fer-se prendre la pressió dos cops perquè no estava fina. Se les heurà amb la perillosa ucraïnesa Elina Svitolina (5), que va passar per sobre de la també ucraïnesa Daiana Iastremska per 6-2 i 6-0. També va progressar la botxí de Simona Halep, la nord-americana Taylor Towsend.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)