Ciclisme

Torna al calendari la copa gironina de BTT

Ciclisme. Guillem Cassú recupera la prova després de tres anys, amb quatre curses

Bordils el 6 d’octubre, Serinyà el 20, Quart el 27 i Sant Gregori el 10 de novembre formen la copa gironina de BTT, que torna al calendari després d’un parèntesi de tres anys sense la prova de referència a la tardor les darreres dècades. Guillem Cassú n’és l’artífex, amb el suport del Club Ciclista Gerunda, Radikal Bikes i la delegació a Girona de la federació catalana. El Centre Porsche de Girona és el principal patrocinador de la prova que el campió d’Europa sub-23 en ultramarató el 2018 ha recuperat amb circuits d’una única volta de 35 a 40 quilòmetres i una versió més curta de 20 a 25 en les quatre cites.

La copa inclou una variant competitiva per a federats (de cadets a màster 30), la de lleure i la de bicis elèctriques, que permetrà als inscrits fer els dos circuits. Les inscripcions inclouen obsequis i serveis i s’han de fer a ciclisme.cat, ja sigui per a les quatre curses alhora o per a cadascuna de manera individual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)