El Barça guanya el Conca i s’endú el títol de la supercopa Asobal

Handbol. L’equip blaugrana, a qui li ha costat distanciar-se en el marcador, suma el 22è títol en aquesta competició

El Barça s’ha endut el títol de la supercopa Asobal, el 22è de la seva història i el tercer de la temporada, després de la supercopa catalana i la Super Globe, en vèncer el Liberbank Conca a la seva pista (xx-xx). La competició la juguen el campió de lliga contra el de copa, però com que el Barça va guanyar les dues competicions la temporada passada s’ha acabat enfrontant contra el subcampió de copa, el Conca.

L’equip castellà va ser rival voluntariós bona part del partit. En la primera part no ha permès que els de Xavi Pascual assolin avantatges grans en el marcador. Víctor Tomàs (4 gols en el primer temps) ha dut el pes ofensiu de l’equip i els blaugrana han trobat en les contres la seva millor arma per atacar els locals. Només en els últims minuts el Conca ha baixat la intensitat física i el Barça ho ha aprofitat per arribar al descans amb cinc gols d’avantatge (11-16).

En el segon temps, el Barça s’ha trobat un altre cop amb un Liberbank intens i fins al minut 45 amb un parcial de 0-3 no ha aconseguit obrir un forat important. El Barça ha continuat molt aplicat davant del partit seriós del Conca i ha assolit l’avantatge màxim fins al moment amb gol d’Entrerríos (21-31, 26’). El Barça ha sentenciat, però ha patit més del que el marcador final reflecteix (22-33).