El Barça comença la lliga amb mà de ferro

Handbol. Els de Xavi Pascual es van imposar de manera contundent a l’Anaitasuna en la primera jornada de l’Asobal (42-25)

BARÇA 42 ANAITASUNA 25

FC BARCELONA:Entrerríos (3), N’Guessan (4), Aleix (3), Mem (2), Pascual (4), Moller, Fàbregas –inicial–; Pérez de Vargas, Tomàs (1), Andersson (5), Ariño (2), Serdio (3), Petrus (1), Dolenec (8), Cindric (1) i Pálmarsson (1).ANAITASUNA:Gastón (2), Bazán (3), Chocarro (1), Fischer (3), Borges (4), Nicolai, Da Silva –inicial–; Nordlander, Ganuza (1), Etxebarria, Meoki (2), Krsmancic (1), García, Izquierdo (1), Ugarte (3), Vaquer (2).PARCIALS:3-1, 6-3, 9-3, 11-7, 16-9, 18-10; 21-14, 25-16, 28-16, 34-21, 37-24 i 42-25.ÀRBITRES:Escoda i Sánchez.

El Barça va tenir una estrena contundent a la lliga Asobal. L’equip blaugrana va imposar-se al Palau contra l’Anaitasuna (42-25). El partit va començar amb gairebé mitja hora de retard perquè tres jugadors de l’Anaitasuna no estaven introduïts en la base de dades de la federació espanyola. Finalment el problema es va solucionar i el partit va començar amb normalitat.

N’Guessan, descartat per al partit de supercopa, es va reivindicar amb els tres primers gols del Barça. Malgrat la superioritat blaugrana, els navarresos aguantaven el cop com podien i van aconseguir arribar al minut vint amb només quatre gols de desavantatge (11-7) dos gols seguits. El Barça va pressionar fins al descans i va fer lluir tots els seus recursos, sobretot amb un joc rapidíssim en les contres. La diferència al descans ja era de vuit gols (18-10).

Poca història va tenir el partit en el segon temps. Amb un Barça ben entonat i comandat ofensivament per Andersson i Dolenec (5 i 8 gols, respectivament), l’Anaitasuna va tenir feines per defensar la seva porteria.

El Barça va acabar superant els 40 gols amb un resultat que, molt probablement, el posarà líder de lliga al final de la primera jornada. El Barça jugarà la propera jornada dimecres (20.30 h) a la pista del Bidasoa. El Fraikin Granollers debutarà avui a la pista del Morrazo de Cangas (19 h).