Atletisme

Quatre catalans en el ‘The Match’

Atletisme. Adel Mechaal, Ibrahim Ezzaydouni, Jaël Bestué i Cristina Lara formaran part de l’equip d’Europa que s’enfrontarà al conjunt dels Estats Units avui i demà a Minsk

L’equip d’Europa que avui i demà s’enfrontarà al conjunt dels Estats Units a Minsk (Bielorússia), en l’anomenat The Match, tindrà la presencia de quatre atletes catalans. Adel Mechaal es va guanyar la seva plaça en els 3.000 m en finalitzar en la primera posició d’aquesta prova en el campionat d’Europa de seleccions. Ibrahim Ezzaydouni va ser convocat a darrera hora per competir en els 3.000 m obstacles, mentre que les velocistes Jaël Bestué i Cristina Lara formaran part de l’equip d’Espanya que disputarà el relleu 4x100 m. La representació de la federació espanyola la formaran quinze atletes, onze en les proves individuals i les quatre components del relleu femení.

The Match aplegarà 300 atletes que disputaran 30 proves durant dos dies a Minsk. L’equip d’Europa i el dels Estats Units presentaran quatre atletes per cada prova que sumaran punts per les posicions que ocupin, per decidir quin es el millor conjunt. Aquests enfrontaments entre atletes europeus i nord-americans ja es van fer en els anys seixanta. Serà l’última gran competició abans de l’inici del mundial de Doha, d’aquí a un parell de setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)