Més esport

Marina d’or a Hongria

Gimnàstica artística. La maresmenca del Salt GC guanya l’exercici de terra de la copa del món a Szombathely, el seu debut internacional

Marina González va guanyar l’or en l’exercici de terra de la copa del món a Szombathely (Hongria). Era la primera cita internacional de la gimnasta de Malgrat de Mar formada al Salt Gimnàstic Club i que al desembre farà 17 anys. Convocada per la federació espanyola per als exercicis de barra i terra, González va ser dotzena en el primer i setena en el segon en les classificatòries de dissabte. Ahir, en la final de terra, la maresmenca va aconseguir 12.866 punts.

L’èxit de la gimnasta de Malgrat, pendent encara de saber si anirà al mundial, s’afegeix a la lliga Iberdrola, assolit al juny, i l’estatal Open, després per al club del Gironès, que celebra el 40è aniversari. Clàudia Vilà, Nora Fernández i Laura Bechdejú –ara lesionada, també havia de ser a Hongria– eren les gimnastes del Salt que havien estat en una final, però cap no havia fet podi.