Ciclisme

Jofre, millor que mai

BTT. Segon lloc del colomenc del Megamo en l’última copa del món a Snowshoe (EUA), a tres segons del vencedor i per tancar la general al podi en el segon any en la categoria sub-23

Jofre Cullell (Megamo) va tancar la seva segona temporada a la copa del món com a sub-23 de la mateixa manera que la primera, amb un segon lloc a la cursa –ahir a Snowshoe (EUA)–. El resultat dona el tercer lloc en la general de la copa del món al campió d’Europa júnior el 2017, quan encara li queden les dues següents temporades en la categoria promesa. El triomf en una cursa de la copa del món és l’únic que se li resisteix a Jofre Cullell.

El 2018 va ser segon a La Bresse (França) en el que era el seu millor resultat fins llavors i la seva primera presència en un podi de la copa del món. I ahir el colomenc era segon per tercer cop en dos anys –l’altre va ser aquest estiu a Andorra–. Aquest 2019 el corredor del Megamo ha pujat al podi quatre cops en 7 curses (dos cinquens i un vuitè) perquè a Val di Sole (Itàlia) i Lenzerheide (Suïssa) va ser tercer.

Cullell, que va abandonar en la segona volta de la cursa del mundial al Quebec el cap de setmana passat per una caiguda quan era segon, va acabar ahir a només tres segons del suís Filippo Colombo (BMC), segon en la general i que com el vencedor i campió del món i d’Europa, el romanès Vlad Dascalu (Brújula Bike), quart ahir, la temporada que ve competirà en la categoria elit.

L’alemany Maximilian Brandl va ser tercer en la cursa a 9 segons de Cullell i ha acabat en el quart lloc en la classificació general, que han dominat Dascalu i Colombo, amb triomf d’un o l’altre en cadascuna de les set curses disputades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)