Atletisme

Europa s’avança en el ‘The Match’

Atletisme. L’equip europeu domina els Estats Units per 331 punts a 304 després de la primera jornada de la competició. El canetenc Ezzaydouni és tercer en els 3.000 m obstacles

Europa va acabar per davant dels Estats Units després de la primera jornada del The Match, que els enfronta a Minsk. En les primeres 18 proves l’equip europeu va sumar 331 punts per 304 els Estats Units. L’equip nord-americà, però, va aconseguir més primeres posicions, dotze, per sis dels europeus, que van ser un equip més consistent en les segones, terceres i quartes posicions. El registre més destacat va ser en l’alçada, amb els 2,35 m del bielorús Maksim Nedasekau, de 21 anys, que és una nova millor marca mundial de l’any.

En aquesta primera jornada van competir tres atletes catalans. El canetenc Ibrahim Ezzaydouni va ser tercer en els 3.000 m obstacles amb una marca de 8:34.55. Va entrar a la meta en la quarta posició, però el guanyador, el nord-americà Hillary Bor, va ser desqualificat. En el relleu 4x100 m femení, un dels dos equips europeus era l’espanyol amb la santcugatenca Jaël Bestué i la barcelonina Cristina Lara. Van ser quartes amb 44.37 i va destacar el gran segon relleu que va fer Jaël Bestué. En la segona jornada, que es farà avui, entrarà en competició el palamosí Adel Mechaal, que farà els 3.000 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)