Futbol sala

El Barça i l’Industrias no donen opció a la sorpresa

Futbol sala. Tot i les bones versions del Futsal Aliança Mataró i del Salou, els dos conjunts de la primera divisió fan bons els pronòstics i es tornen a citar en una final de la copa Catalunya

Salou 1 Industrias 4

SALOU:Castaño, Juan Rodríguez, Saladie, Morales, Porquera, Pavel, Aragonès, Ros, Garcia, Milla, Vega, Alberto Martí, Joel Rios i Angel Bolívar..INDUSTRIAS:Borja, Khalid, Lacambra, Uri Santos, Well, Vidal, Albert Cardona, Morales, David Álvarez, Corso, Mayor i Bermusell.GOLS:1-0 (1’) Sergi Garcia. 1-1 (2’) Well. 1-2 (12’) Albert Cardona. 1-3 (19’) Well. 1-4 (36’) David Álvarez.

MATARó 2 BARÇA 7

MATARÓ:Isaac, Del Barco, Miki Soler, Canal, Uri López, Joel Císar, Pol Novo, Tolrà, Rafita, Pablo, Campàs, Donadeu, Medina i Pakito Parés (porter suplent).BARÇA:Lluch, Aicardo, Boyis, Daniel, Dyego, Adolfo, Rivillos, Ferrão, Joselito, Arthur i Marcenio.GOLS:1-0 (3’) Adolfo. 0-2 (4’) Daniel. 0-3 (12’) Boyis. 1-3 (13’) Ciscar. 1-4 (20’) Boyis. 1-5 (24’) Daniel. 2-5 (29’) Uri López. 2-6 (37’) Arthur. 2-7 (40’) Adolfo.

El Barça i l’Industrias tornaran a disputar la final de la copa Catalunya com han fet en els últims anys. Els blaugrana i els colomencs van fer bons els pronòstics i van superar el Futsal Aliança Mataró i el Salou de la segona divisió B, respectivament. I això que tant els maresmencs com els de la costa de Tarragona van oferir bones versions i van transformar en fets la teoria dels entesos que diu que a la categoria de bronze del futbol sala estatal hi ha molt nivell. De fet, el Salou va obligar a remuntar-li l’1-0 inicial de l’Industrias que, conduït per un bon Albert Cardona, ja va marxar al descans amb un 1-3.

El Barça va començar fort, amb dianes d’Adolfo, Daniel i Boyis, però l’1-3 de Joel Císcar va donar ales a l’equip maresmenc i a la nombrosa i sorollosa afició del Mataró. Al final, la bona punteria blaugrana va ser massa escull.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)