Futbol sala

L’Industrias arrenca amb un triomf a Galícia

Futbol sala. El conjunt d’Òscar Redondo eixampla el seu moment dolç

BURELA 1 STA. COLOMA 3

PESCADOS RUBÉN BURELA:Edu, Pope, Iago Mínguez, Renato i Luisma –equip inicial–; Lucho, Álex Diz, Joselito i Amoedo.INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Miquel Feias, Sepe, Cardona, Corso i Bruno Petry –equip inicial–; Puerta, Santos, Vidal, Verdejo, Khalid, Well i Álvarez.GOLS:0-1 (1’) Cardona. 1-1 (19’) Lusma. 1-2 (23’) Corso. 1-3 (34’) Bruno Petry.ÀRBITRES:Del Pozo i Martínez. Grogues a Pope i Uri Santos.

L’Industrias Santa Coloma va eixamplar el seu bon moment després de ser coronat campió de la copa Catalunya i va iniciar la lliga amb un triomf que el reforça a la pista del Burela. Un tret de Cardona des d’una cantonada va avançar els catalans quan tot just s’havia jugat un minut. El conjunt d’Òscar Redondo va veure com els gallecs neutralitzaven l’avantatge –1-1 en el descans. Però en la segona part van imposar la seva llei amb els gols de Corso i Bruno Petry i van defensar amb encert el joc de cinc local,