Futbol sala

Derrota dolorosa de l’Industrias

INDUSTRIAS 0 OSASUNa 5

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Feixas, Corso, Sepe, Cardona i Bruno Petry -equip inicial-; Uri Santos, Vidal, Verdejo, Khalid, Well i David Álvarez.OSASUNA MAGNA:Asier, Araça, Martel, Bynho i Mancuso -equip inicial-; Juninho, Saldise, Almagro, Cerviño, Martil, Usín i Fernández.GOLS:0-1 (20’) Araça. 0-2 (24’) Binhyo. 0-3 (32’) Usín. 0-4 (39’) Araça. 0-5 (40’) Mancuso.ÀRBITRES:Bernabéu Haro i González Ruano.COMENTARI:L’Industrias va encaixar la primera i dolorosa derrota contra l’Osasuna, que es va avançar en el darrer minut del primer temps i va fer el 0-2 en els primers compassos del segon. Amb 0-3, els locals ho van intentar amb atac de cinc els últims sis minuts, però va ser pitjor el remei que la malaltia.