Atletisme

Garcia Bragado és vuitè en els 50 km marxa del mundial de Doha amb 49 anys

Atletisme. Mar Juárez acaba desena en la cursa femenina i també brilla en una prova molt dura i complicada per la calor i l’humitat

Jesús Ángel Garcia Bragado és vuitè en els 50 km marxa, plaça de finalista, en el mundial de Doha amb 49 anys. El marxador de l’ISS Hospitalet ha aplicat tota la seva experiència –tretze mundials–, en una cursa molt dura i complicada per la forta calor i l’humitat. Estalvia forces en la primera meitat i després guanya posicions progressivament fins arribar a la meta en la vuitena plaça i un temps de 4h11:28. El títol el guanya el japonès Yusuke Suzuki amb 4h04:20 després de dominar la prova des de l’inici.

Els 50 km marxa femenins Mar Juárez debuta en un mundial d’una manera brillant amb la desena posició i un temps de 4h39:28. La marxadora de l’Avinent Manresa, nascuda a Mollet del Vallès, es manté en un segon pla i supera a les seves rivals a mesura que van passant els quilòmetres. Julia Takacs ocupa plaça de finalista amb la vuitena posició amb 4:38.20. El títol de campiona és la xinesa Rui Liang amb 4:23.26.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)