Futbol sala

L’Industrias torna a perdre

LLEVANT 4 INDUSTRIAS 0

LLEVANT UD:Raúl Jiménez, Maxi Riescia, Sena, Gallo i Cecilio –cinc inicial–; Cuzzolino, Márquez, Jorge Santos, Pedro Toro, Javi Rodríguez i Pedro Toro.INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Miquel Feixas, Sepe, Corso, Cardona i Bruno Petry –cinc inicial–; Well, D. Álvarez, Álex Verdejo, Uri Santos, Vidal i R. Bermusell.GOLS:1-0 (2’) Cecilio. 2-0 (10’) Cecilio. 3-0 (32’) Cecilio. 4-0 (39’) Gallo.COMENTARI:Tres gols de Cecilio van portar a la derrota a l’Industrias Santa Coloma en la seva visita a la pista del Llevant. Els locals es van avançar en el marcador molt aviat i en el minut deu ja guanyaven per 2-0. Els colomencs van tenir ocasions però el porter local va estar encertat. El 3-0 va arribar a vuit minuts del final, l’Industrias va atacar de cinc buscant el gol i va encaixar el 4-0 en els instants finals.