Futbol sala

Trenca la mala ratxa

Futbol sala

VALDEPEÑAS 2 INDUSTRIAS 2

VIÑA ALBALI VALDEPEÑAS:Edu, José Ruiz, Chino, Rafael Rato i Juanan –equip inicial–; Dani Santos, Terry, Nano, Cainan i Buitre.INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Feixas, Corso, Cardona, Sepe i Well –equip inicial–; Àlex Verdejo, Uri Santos, Bruno Petry, Khali, Dani Álvarez i Bermusell.GOLS:1-0 (2’) Chino. 1-1 (8’) Dani Álvarez. 2-1 (17’) Chino. 2-2 (36’) Bruno Petry.ÀRBITRES:J. González i L. Sánchez. Van mostrar targeta groga a Cainan, Bruno Petry, Sepe, Corso i Dani Álvarez.COMENTARI:L’Industrias Santa Coloma va trencar la mala ratxa de tres derrotes consecutives i va empatar a la pista del Valdepeñas. Els colomencs van encaixar un gol molt aviat, en el minut tres, però es van saber refer i van empatar abans dels deu minuts de joc amb un gol de Dani Álvarez. El conjunt local va insistir en atac i es va tornar a avançar abans del descans, 2-1. En la segona meitat el porter de l’Industrias Miquel Feixas va fer grans aturades i amb el pas dels minuts el Santa Coloma va disposar d’ocasions. Bruno Petry va aconseguir empatar a quatre minuts del final (2-2). En els darrers minuts el Valdepeñas va buscar la victòria però el porter visitant va mantenir el resultat.