A fora encara els costa

Handbol. Els dotze gols de Ramiro Martínez fan un forat enorme a la defensa visitant, que manté l’esperança fins a tres minuts del final

ZAMORA 30 BORDILS 28

BM ZAMORA RUTAS DEL VINO:Barrientos, Gallego, Ruiz, Cubillas (2), Martin, Admella, M. García, Gómez (4), G. García (4), Martínez (12), Alberto (2), Horcajada, González (1), Huix (5), Sarasola, Gallego.CLUB HANDBOL BORDILS:González, Farrarons (1), J. Reixach, Prat (4), Palahí (6), Masó, Vilanova (1), Canyigueral (3), Oliver, Moreno, Montes (3), Batlle, J. Reixach (6), Ferrer (4).PARCIALS:2-3, 5-5, 7-9, 11-12, 13-13, 16-14; 19-17, 19-19, 22-20, 24-22, 27-25, 30-28.ÀRBITRES:Cubas i López. Exclusions a M. García (50’) i Alberto (56’) del Zamora, i a Masó (32’) del Bordils.

5 0 0 5 96 144

No acaba d’arribar la primera victòria lluny del Blanc i Verd. El Club Handbol Bordils no va poder endur-se res de positiu de la seva visita a Zamora contra un rival directe en la classificació i va acabar perdent 30-28, en un partit en què no va trobar la manera d’aturar Ramiro Martínez, letal amb dotze gols.

Els de Lluís Ferrer –Pau Campos tampoc va poder viatjar– van estar sempre dins el partit. Amb l’empat a 19 a vint minuts del final, el Rutas de Vino va aconseguir dos gols de marge importants. Tot i això, el Bordils van mantenir vives les esperances fins a tres minuts del final (29-27), però no va haver-hi remuntada.