Futbol sala

Mundial sub-13 de Reus

Futsal. Catalunya ja té la llista de convocats que jugaran en el grup C contra Sud-àfrica, França i Austràlia, del 28 d’octubre al 3 de novembre

El seleccionador català sub-13, Ammar Mohadr, va donar la llista dels tretze jugadors convocats per al mundial de Reus. La selecció catalana sub-13 la formen Joel Grau, Ismael Abbadi i Yassir Abbadi (AE Sallent), Rocco de Ponte, Biel López,Aleix Asensio iJordi Marimon (CFS La Garriga), Gerard Prat i Guillermo Segura (Centelles), Hugo Virgil i Adrià Corbella (Corbera), Darío González i Iván González (Unió Llagostense).

El mundial sub-13 es jugarà del dilluns 28 d’octubre al diumenge 3 de novembre al pavelló Olímpic de Reus i el disputaran dotze equips dividits en tres grups. Catalunya està inclosa en el grup C i s’enfrontarà el dilluns 28 a França, el dimarts 29 a Sud-àfrica i el dimecres 30 a Austràlia. En el grup A jugaran l’Argentina, el Brasil, Itàlia i l’Índia, i en el grup B el Paraguai, Colòmbia, Suïssa i el Regne Unit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)