Handbol

Primera victòria a casa del Sarrià

Handbol. L’equip de Salva Puig sentencia el Zamora, rival directe, en uns excel·lents darrers 20 minuts

SARRIÀ 29 ZAMORA 23

U. E. SARRIÀ:Aleman (1), Pórtulas (6), March, Fina (2), Segarra (3), Arnau (6), Ballester (1), Mariscal (2), Moreno, Rovira (1), Serrano (3), Gutiérrez, Torres (3), Teixidor (1), Biosca i Vicente.ZAMORA R. VINO:Ruiz, Cubillas (7), Martín (6), Admella, M. García, Posado, Gómez (1), G. García (1), Horcajada (5), Huix (2), Sarasola i J. Gallego (1).PARCIALS:2-3, 4-7, 6-7, 8-8, 11-8, 14-10; 14-12, 17-14, 20-16, 22-18, 25-19, 29-23.ÀRBITRES:Roberto Carlos Mendoza i Juan Pablo Visciarelli. Exclusions a Serrano (35’, 48’ i 56’ desc.) del Sarrià i a Ruiz (28’, 33’ i 43’ desc.) i Cubillas (44’) del Zamora.

Per fi va arribar la primera victòria a casa del recentment ascendit a honor plata, la Unió Esportiva Sarrià, que ja sabia el que era guanyar copa davant la seva afició. Els homes de Salva Puig van ser ahir molt superiors a un Zamora, rival directe en la classificació, que va venir amb només deu jugadors de camp.

Tot i el 4-7 inicial al cap de deu minuts de partit, el Sarrià va estar imponent. Els locals van reaccionar ràpidament i van capgirar el marcador. Segarra va posar l’11-8 a sis minuts del descans completant un gran parcial (7-1). Abans del pas pels vestidors, Pórtulas, Aleman, Huix i el mateix Segarra al minut 29 col·locaven l’esperançador i il·lusionant 14-10 a la mitja part. A la represa i després del 17-16, el Sarrià va pitjar l’accelerador en totes les facetes del joc i va dibuixar uns darrers 20 minuts brillants, amb un Joan Pórtulas i Pere Arnau (sis gols cada un) espectaculars.

El vestidor, satisfet

Al final de l’encontre la satisfacció per la feina feta era el sentiment del vestidor: “Potser tenien baixes, però de tota manera el nostre joc és defensar i sortir ràpid al contraatac, que és el que hem fet. Cada partit el preparem com si fos el darrer que juguem a la categoria”, va explicar Antonio Moreno al final del partit. Amb aquest tercer triomf de la temporada la Unió Esportiva Sarrià es posa 8a en la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)