El Sarrià passa per sobre del Palma del Río (33-27)

Handbol. Quart triomf dels sarrianencs a Plata, el segon a casa, contra el cuer en un partit sentenciat al descans (18-11) i amb deu jugadors locals fent com a mínim un gol

Quart triomf del Sarrià a Plata, el segon a casa i, segur, el més ampli i contundent contra el cuer de la lliga, que arribava al Pavelló de l’UES sense cap punt i que n’hauria pogut sortir escaldat si el darrer quart d’hora de partit s’hagués amntingut la progressió sarrianenca (33-27).

Gerard Mach Popi ha fet el 18-11 just abans de la mitja part, amb una pilota que ha rebut a mig camp quan no se l’esperava i l’ha pogut transformar amb gol, llançat. Arnau Rovira després de refús del porter andalús havia fet el 17-11 després de temps mort de Salva Puig i el Palma del Río no només no ha marcat el seu darrer atac sinó que encara n’ha concedit un altre.

El Sarrià s’ha mostrat superior des de la seva primera acció ofensiva (Roc Segarra, (1-0). Oriol Teixidor al contraatac ha completat un 3-0 que començava a donar entitat a la diferència (5-3) i, Arnau Rovira també en transició, feia créixer la diferència (9-4). El Palma del Río no podia fer res per aturar els sarrianencs, sòlids darrere i efectius al davant de manera col·lectiva perquè pels locals marcava tothom. De fet 10 jugadors han fet com a mínim un gol, amb Guillem Torres com a màxim golejador amb 6 seguit de Mach i Segarra amb 5.

Pau Palacios i Roc Segarra han fet que la diferència superés els 10 gols a la segona meitat (24-14). Palma del Río no s’ha entregat i una superioritat ha permès els vermells ajustar el resultats (26-20) després que Morales fes el seu sisè gol sense porter local a 15 minuts per acabar i deixant un darrer quart d’hora de domini visitant en uns minuts de les escombraries en què la diferència s’ha reduït però sense fer perillar el triomf local.