Excavacions Sarrià de Ter

Handbol. Segon triomf del Sarrià en dos partits seguits a casa contra el cuer, a qui tenia sentenciat a la mitja part (18-11) després de fer-lo fora de la pista amb deu golejadors diferents

sarrià 33 palma río 27

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Guitart, Palacios (3), Pórtulas (2), March (5), Fina, Segarra (5), Arnau (2), Ballester, Mariscal (1), García, Moreno, Rovira (4), Serrano (1), Torres (6), Teixidor i Vicente.ARS CLUB PALMA DEL RíO:Martín, Salas, Reyes (4), Morales (10), Plaza (3), Antúnez, Torres, González (4), Peinado, Povedano (5), Sánchez, Sainz i Morgado (1).PARCIALS:4-3, 5-4, 8-4, 12-6, 14-8, 18-11; 21-13, 24-14, 26-19, 28-22, 30-25 i 33-27.ÀRBITRES:Álvarez Boixaderas i Escoda Pérez. Exclusions a Segarra (32’) i March (44’), del Sarrià, i a Peinado (18 i 25’), del Palma del Río.

Una piconadora. És el Sarrià d’ahir contra el Palma del Río, des del minut 1 i fins als darrers instants de la primera meitat, quan Popi rebia gairebé sense voler una pilota a mig camp i s’afanyava a fer el 18-11 amb què es va arribar al descans. Arnau Rovira, després que el porter refusés el xut de Fina, va fer el 17-11 després de temps mort local i els andalusos, cuers i encara sense puntuar, no només no van aprofitar el seu darrer atac sinó que van donar uns segons als taurons del Sarrià, que van encadenar el segon triomf a casa, el quart en el seu debut a Plata.

“Afrontem tots els partits amb el màxim respecte pel rival”, recordava Salva Puig acabat el partit. I amb aquesta filosofia els locals no es van deixar sorprendre i van fer l’1-0 en el seu primer atac (Roc Segarra). Oriol Teixidor al contraatac va completar un parcial de 3-0 (5-3) i Arnau Rovira, també en transició, va fer créixer la diferència (9-4). El Palma del Río no podia fer res per aturar els sarrianencs, sòlids al darrere i efectius al davant de manera col·lectiva perquè per part dels locals marcava tothom. De fet, deu jugadors van fer com a mínim un gol, amb Guillem Torres com a màxim golejador amb sis, seguit de Mach i Segarra amb cinc. I amb Ballester especialitzat en tasques defensives.

Pau Palacios i Roc Segarra van fer que la diferència superés els deu gols en la segona meitat (24-14). El Palma del Río no es va entregar i una inferioritat numèrica va permetre als vermells ajustar el resultat (26-20) després que Morales fes el seu sisè gol sense porter local quan faltaven 15 minuts, els de les escombraries, per acabar.

Si no estem al cent per cent no podem competir. Hem trencat el partit al descans i després hem pogut jugar amb tranquil·litat
L’equip ha estat molt bé i és una victòria molt bona que ens dona confiança. Tenim 8 punts i és un èxit