Atletisme

Ougra repeteix triomf

Atletisme. El grupista, de categoria promesa, guanya el 46è Cros de Santa Coloma una setmana després de la victòria inaugural a Olot

Dos de dos per a Abderrahin Ougra (GEiEG) al Circuit Gironí de Cros, després que el corredor de categoria promesa repetís la victòria de la cita inaugural del campionat a Olot la setmana anterior. El corredor grupista va imposar el seu ritme des de l’inici i només Bouba Sabally (CA Lloret-la Selva) era capaç de mantenir-se a una distància prudencial, seguit d’un grup perseguidor format per Jonathan Romeo, Arnau Turon i Ramón Linares, amb el tercer lloc de la cursa en joc en benefici del lloretenc.

Irene Bonafonte (CA Ria Ferrol) havia guanyat la cursa femenina abans, amb més autoritat encara i seguida de Maite Ríos (Hinaco) i Núria Cascante ( JA Berga). La cita més veterana de la demarcació gironina va reunir 700 participants en un dia variable amb vent, pluja i sol ideal per a la pràctica del cros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)