Futbol sala

L’Industrias reafirma les seves conviccions

Futbol sala. El conjunt colomenc guanya el primer partit a casa de la temporada contra El Pozo (3-2) amb un final surrealista després d’un gol fora de temps dels murcians que la taula ha acabat anul·lant

L’Industrias mai falla en les grans cites. I quan més ho necessitava el grup, el cos tècnic i l’afició, el conjunt colomenc ha sumat el primer triomf a Badalona de la temporada per confirmar que el camí és el correcte. A més, el triomf ha estat contra un dels grans equips del futbol sala estatal, El Pozo, amb remuntada (els colomencs perdien per 0-2), jugant un bon nivell de futbol sala en moltes fases i amb un punt d’èpica. En el darrer segon, Andresito ha llençat un doble penal, Feixas l’ha aturat, el refús l’ha controlat amb el pit Paradynski i la rematada posterior amb el cap del brasiler ha entrat dins. Els àrbitres han donat el gol i l’afició de l’Industrias ha embogit. “Han passat massa coses en un segon”, deia Óscar Redondo, el tècnic local. Amb seny, la taula ha anul·lat el gol i ha donat el triomf a l’Industrias, i les ires de la banqueta colomenca s’han traslladat a la d’El Pozo. La imatge ha estat surrealista però els colomencs han acabat sumant el primer triomf del curs a Badalona. “La botzina del pavelló no funciona i els àrbitres no han sentit el xiulet de la taula”, ha acabat explicant Óscar Redondo.

La imatge del final, amb batusses, males cares, crits i retrets ha acabat posant un pèl de sutge sobre un partit net i atractiu. L’Industries sempre ho ha intentat i sempre ha volgut proposar. En l’inici ho ha aconseguit però el gol ha passat de llarg en diverses ocasions. A l’altra banda, tot el contrari: El Pozo ha marcat en les dues úniques ocasions clares que ha tingut en els primers quinze minuts. Álex i Andresito han confirmat el guió perfecte pels murcians.

No ha marxat del duel l’Industrias que, fidel a les seves conviccions de ser protagonista amb la pilota, ho ha seguit provant. I ha trobat el premi del gol mitjançant Bruno Petry i Well. Els dos pivots brasilers han agafat les responsabilitats ofensives, han donat el punch que l’equip necessitava i han empatat el duel.

En la represa, El Pozo ha fet valer el seu enorme potencial per posar una marxa més i assetjar la porteria de Miquel Feixas. On no arribava l’entramat defensiu colomenc hi arribava el porter que, després d’uns partits dubitatiu, ha tornat a fer una actuació memorable. Tot i l’embranzida murciana, els colomencs han tingut les seves ocasions puntuals i en una d’elles Bruno Petry ha superat Espíndola per sota les cames. El darrer doble penal l’ha provocat el conjunt murcià jugant amb Andresito de porter jugador, però Feixas l’ha aturat i l’Industrias (amb el suspens després de la controvertida decisió arbitral) ha acabat sumant el primer triomf a casa de la temporada. Una victòria que talla una mala ratxa de resultats i que confirma les conviccions de l’equip que dirigeix Óscar Redondo. “Estàvem entrenant bé i no ens acompanyaven els resultats. Necessitàvem un triomf així. Estic molt content”, sentencia David Álvarez, el capità de l’Industrias.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)