Tennis

Robredo continuarà en actiu el 2020

Tennis. Amb 37 anys i en el lloc 211 de l’ATP, es veu amb força per millorar el rendiment tot i un any discret

El tennista olotí de 37 anys Tommy Robredo ha anunciat a través de les xarxes que continuarà en el tennis professional el curs vinent. Robredo és el 211 de l’ATP i va arribar a ser el número 5 l’agost del 2006. Aquella temporada va jugar la copa Masters. Robredo és professional des del 1998 i ha guanyat dotze títols. “Ha estat una temporada en què han faltat bones sensacions i amb uns resultats molt diferents dels que esperava. He après amb els anys, però, que no són més que grans oportunitats per millorar i seguir treballant. Així que tanco la temporada per treballar aviat en un millor 2020. Després de 20 anys en el circuit segueixo despertant-me cada dia amb ganes d’agafar la raqueta i seguir lluitant per la meva gran passió i el millor esport del món.”

Robredo es va formar a les files del CT Olot amb el seu pare, Àngel, com a primer entrenador i va debutar en l’ATP amb només 16 anys. El seu primer títol el va aconseguir a Sopot (Polònia) el 2001 en terra batuda, la seva superfície preferida. El 2004 va triomfar al Godó, probablement la seva victòria més recordada juntament amb l’ATP Masters 1.000 d’Hamburg el 2006. Entre el 2003 i el 2013 va jugar quatre vegades els quarts de finals de Roland Garros, una vegada els de l’obert d’Austràlia i una els de l’obert dels Estats Units.

Les últimes temporades han estat marcades per les lesions, que l’han obligat a estar durant molts mesos de baixa. A més, el descens en el rànquing de l’ATP l’ha obligat gairebé a començar de zero en challengers –el 2019 n’ha guanyat dos– i en fases prèvies de tornejos del circuit, moltes de les quals són duríssimes.

LA DADA

1998
Debut.
El jugador olotí acumula més de 20 anys com a professional en el circuit de l’ATP
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)