Cedeix en el tram final

Handbol. La UE Sarrià fa un bon partit i tuteja el líder, el Cisne Los Sauces, fins als darrers deu minuts però acaba perdent amb el cap alt

CISNE 30 SARRIÀ 25

CISNE LOS SAUCES:Novas, Cuadrado (1), Chan (4), Andrés Sánchez, Bruno Vázquez, Simon (1), Villamarin, Javier Vázquez (10), Leiras, Calvo, Preciado (4), Gayoso (1), Ramos (1), Chapela (6), Daniel López (2) i Picallo.UE SARRIÀ:Guitart, Aleman, Portulas (3), March (1), Fina (1), Segarra (4), Arnau (9), Ballester, Mariscal, Sergio Garcia, Moreno, Rovira (3), Serrano, Torres (2) i Teixidor (2).PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-2, 5-5, 7-6, 8-7, 9-8, 12-8 (descans), 15-11, 17-16, 18-19, 23-20, 25-22 i 30-25.ÀRBITRES:A. Hoz i A. Riloba. Van excloure Simon (2), Ballester i Torres.

La UE Sarrià va fer un bon partit a la pista del líder, el Cisne Los Sauces, i només va cedir en els darrers deu minuts. Els sarrianencs van lluitar i van caure amb el cap molt alt. La primera meitat va ser força anivellada i només en els últims minuts el conjunt gallec es va distanciar i va arribar al descans amb un 12-8 al seu favor.

En la segona meitat el Sarrià va començar perdent de cinc gols però, es va refer molt bé i va tornar a entrar dins del partit. En el minut 44 es va posar per davant i va arribar amb avantatge de 19-20 al darrer quart d’hora de joc. Un parcial de 4-0 dels gallecs els va tornar a posar per davant en el marcador, però el Sarrià va continuar lluitant (24-22) fins que en els darrers deu minuts el Cisne es va escapar definitivament. Martí Arnau va destacar en atac i va marcar nou gols.