Atletisme

Turon i Batlle s’imposen en el cros de Sant Hilari

Atletisme. L’atleta local del CA Olot Terra de Volcans i la gironina del Lleida guanyen clarament la tercera prova del circuit gironí de cros

L’atleta local Arnau Turon (CA Olot Terra de Volcans) i la gironina Alba Batlle (Lleida UA) es van imposar amb comoditat en la 37a edició del cros de Sant Hilari, que era la tercera jornada del circuit gironí de cros i es va disputar en la modalitat de cros curt. Arnau Turon va mostrar el seu bon estat de forma i va sumar la primera victòria en el circuit. Va dominar una cursa ràpida i a poc a poc va anar deixant enrere el grup perseguidor. Turon va guanyar amb un temps d’11:23 i van completar el podi dos atletes del CN Banyoles: Pau Roig va ser segon, amb 11:38, i Pau Congost, tercer, amb 11:49.

Alba Batlle va aconseguir un triomf incontestable en la cursa femenina. En una distància en què es troba molt còmoda, no va tenir cap oposició, i només l’atleta del Ripollet UA Clàudia Martínez la va seguir en les primeres voltes. Alba Batlle, que és de la categoria sub-23, va aconseguir la victòria amb 12:58 i va superar per gairebé un minut Clàudia Martínez, que va arribar segona, amb 13:56. Va completar el podi la màster Maria Garcia, del CA Palafrugell, amb un temps de 14:08.

La propera prova del circuit gironí de cros es disputarà el cap de setmana vinent i serà el cros Ciutat de Girona.