Ciclisme

La general, per a Morata i Safont

Ciclisme. La prova de Sant Gregori posa punt final a la renovada copa Girona BTT. Ventura i Malagón són els darrers guanyadors

Oriol Morata (Gerunda Club Ciclista) i Àgata Safont (Radikalbikes Artsport) van guanyar la classificació general de la copa gironina BTT-Centre Porsche Girona 2019, que es va acabar amb la prova de Sant Gregori. Oriol Morata va sumar 278 punts, comptant els seus tres millors resultats en les quatre proves del campionat, mentre que Àgata Safont en va sumar 276.

La cursa de Sant Gregori va tancar aquest cap de setmana una renovada copa Girona, que es va tornar a disputar després de tres anys d’absència gràcies a l’impuls del biker Guillem Cassú, i que va tenir a Bordils, Serinyà i Quart les tres primeres proves de la competició.

Més d’un centenar de participants van disputar la prova de Sant Gregori, amb un recorregut llarg de 39 quilòmetres i 1.200 m de desnivell. La victòria va ser per a l’excampió d’Espanya Ismael Ventura (ESMtb.es), que es va imposar a l’esprint a Sergi Oller (Noel-Tadesan) amb un temps de 2h08:35. Oriol Morata va arribar quart amb 2h13:27 i es va assegurar el triomf en la general.

En la prova femenina la sub-23 Alba Malagón (Radikalbikes Artsport) –segona de la general– va guanyar amb 3h11:47 per davant de Tatiana Luisi (Costa Brava Mediterranean Foods), que va acabar amb 3h26:58. La guanyadora de la general de la copa, Àgata Safont, no hi va participar.