El Sarrià segueix imparable amb un nou triomf sobre l’Antequera (23-19)

Handbol. És el quart triomf seguit a casa de l’equip revelació del curs, el dia que Martí Arnau ha tornat a jugar després d’un any i mig lesionat

El Sarrià ha enllaçat el seu quart triomf seguit a casa contra l’Antequera, a qui ja va superar en la primera eliminatòria de la copa i que arribava al duel en llocs de play-off d’ascens. Ara, els sarrianencs tenen els mateixos punts que els andalusos (10) i es confirmen com l’equip revelació de la lliga en el seu primer curs a plata.

Pere Arnau ha completat un parcial de 5-0 que ha permès el Sarrià dominar el marcador del partit, marcat en el seu inici per l’exclusió de Roc Segarra. Martí Arnau, superat el minut 13, ha tornat a jugar després d’un any i mig de baixa per lesió i l’equip de Salva Puig ha pogut marxar al vestidor amb un còmode marge i amb sis jugadors havent vist porteria per partida doble i sense cap d’ells arribés als tres (13-7).

Gerard March Popi ha obert el marcador a la segona meitat (14-7) abans d’una nova ràfega d’intervencions de Guiti, que feia les delícies del públic sarrianenc. I de Roc Segarra, autor del 17-10 a passada del porter local, després d’una nova aturada.

El porter visitant Diego Moyano i Juan Palomino amb dos gols seguits han posat en alerta el Sarrià (21-17) a menys de cinc minuts per acabar. Però Nitu Pórtulas (22-17) a un costat i Pau Guitart a l’altre han tornat a posar les coses al seu lloc abans que Josep Ballester obligués el tècnic visitant a recórrer a un darrer temps mort a 1:42 per acabar i 23-17 al marcador.