Un mur que es va fent gran

Handbol. El Sarrià manté la seva fortalesa com a local i enllaça el seu quart triomf seguit a casa, en un dels seus millors partits en l’aspecte defensiu en el retorn de Martí Arnau a la pista

sarrià 23 antequera 19

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Guitart, Palacios, Pòrtulas (3), March (1), Fina, Segarra (4), Martí Arnau, Pere Arnau (3), Ballester (4), Mariscal (4), García, Moreno, Gutiérrez, Torres (2), Teixidor (2) i Vicente.CONSERVAS ALSUR ANTEQUERA:Maireles, Del Castillo (1), Santamaría (2), Soto (4), Podadera, Jiménez, Castro (1), Palomino (4), Moyano, Moreno (2), Morales, Ortega, Vázquez (2), Cabrera i Castro (3).PARCIALS:2-1, 6-3, 8-4, 10-5, 11-7, 13-7; 14-8, 16-10, 18-12, 20-14, 21-16 i 23-19.ÀRBITRES:Izquierdo Molina i Roy Añon. Exclusions a Segarra (2’), Pere Arnau (60’) i Torres (14 i 60’) i Castro (30’) i Jiménez (49’).

El Sarrià fa més d’un mes que no perd a casa, i entre la copa, amb l’eliminació al Cangas d’Asobal (28-25) i els tres darrers partits de lliga, enllaça quatre triomfs que permeten a l’equip de Salva Puig tenir 10 punts a la novena jornada, confirmar-se com l’equip revelació i fins i tot atrapar l’Antequera, a qui ja havia superat en la copa i que arribava al duel en llocs de play-off. Un cop més, la fortalesa defensiva personificada en Pau Guitart a la porteria va ser el factor de desequilibri, més enllà de l’aportació golejadora tan múltiple –sis jugadors ja havien fet dos gols al descans (13-7).

Pere Arnau va completat un parcial de 5-0 que permetia al Sarrià aconseguir el domini del marcador, després d’un inici marcat per l’exclusió de Roc Segarra quan el resultat encara era de 0-0. Martí Arnau, superat el minut 13, va tornar a jugar després de més d’un any i mig de baixa per lesió, i l’equip de Salva Puig va marxar al vestidor amb un marge molt còmode.

Popi va obrir el marcador en la segona meitat (14-7) abans d’una nova ràfega d’intervencions de Guiti, que feia les delícies del públic. I de Roc Segarra, autor del 17-10 a passada del porter local, després d’una nova aturada. L’Antequera va posar en alerta el Sarrià (21-17) al final, però Nitu Pòrtulas i Ballester (23-17) van desfermar l’eufòria.

Hem fet un molt bon partit contra un gran equip. Els hem guanyat dues vegades, i no és fàcil. És una victòria molt treballada
La defensa a la primera part ha estat espectacular. Quan en defensa i porteria estem així i podem córrer, podem dominar els partits
No surto del partit a partit però estem en una posició somiada. Hem de seguir amb els peus a terra