Futbol sala

L’Industrias entra en la zona de descens

Futbol sala. Els colomencs encaixen la tercera derrota consecutiva

SARAGOSSA 4 INDUSTRIAS 1

EMOTION SARAGOSSA SALA 10:Iván Bernard, Retamar, Adri Ortego, Pedro Cary i Óscar Villanueva –equip inicial–; Javi Alonso, Alí, Víctor Tejel, Trasobares, Richi Felipe, Tabuenca i Adrian Pereira (p.s.).INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Borja Puerta, Álex Verdejo, Cardona, Sepe i Bruno Petry –equip inicial–; Bermuesell, Uri Santos, Corso, Well, Khalid, Vidal i Ramón (p.s.).GOLS:1-0 (19’) Retamar. 2-0 (23’) Javi Alonso. 2-1 (25’) Vidal. 3-1 (35’) Adri Ortego. 4-1 (37’) Iván Bernard.COMENTARI:L’Industrias Santa Coloma va perdre a la pista del Saragossa Sala 10, un rival directe en la zona baixa de la classificació, i va encaixar la tercera derrota de manera consecutiva. Els colomencs van entrar en la zona de descens, tot i que tenen els mateixos punts que el primer equip que no ocupa aquesta plaça. L’Industrias va buscar puntuar i el partit va ser anivellat fins als darrers minuts. En la primera meitat va tenir ocasions per avançar-se en el marcador, però van ser els locals els que van marcar l’1-0 a un minut del descans. En la segona part el Saragossa va fer el 2-0 però, tot seguit, Pablo Vidal va marcar i els colomencs van tornar a entrar en el partit. A cinc minuts del final el Saragossa va fer el 3-1 i l’Industrias va fer sortir el porter jugador per buscar l’empat. No va estar encertat i el porter del conjunt local va marcar el 4-1 que ja va ser definitiu.