Handbol

El Sarrià no pot aturar la màquina blaugrana (35-28)

Handbol. El Barça B ha acabat imposant el seu ritme als de Salva Puig

El Sarrià ha perdut en la seva visita al Barça B per 35-28 en un duel en què el filial blaugrana ha imposat el seu ritme, vertiginós, sobretot al tram final de la primera i de la segona meitat.

L’equip de Salva Puig s’ha posat per davant a l’inici (2-3 i 3-4) i ha gaudit d’una màxima de dos gols (4-6 Roc Segarra) però els locals s’han posat per davant amb un parcial de 3-0 i després que Popi March empatés a 10 han fet un altre 3-0 que els ha permès marxar al descans amb un còmode avantatge (16-12).

Un 0-4 a l’inici de la segona meitat amb dos gols de Segarra ha permès el Sarrià empatar a 16. Però el barça ha respost amb la mateixa moneda (20-16) i, quan els sarrianencs miraven de tornar-hi (20-18 Pórtulas i Pere Arnau) els locals han aturat la progressió amb un temps mort a partir del qual han ampliat la diferència (27-21) per mantenir-la fins el final (30-23 i 33-25)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)