Atletisme

Mechaal medita tornar a entrenar-se a Catalunya

Atletisme. El fondista palamosí, que ara viu a Istanbul amb la seva parella, la també atleta Emine Hatun, ja ha tingut una primera conversa per integrar-se al grup de Carles Castillejo

Poques hores després del tercer lloc en la Jean Bouin, Adel Mechaal posava rumb a Istanbul, on resideix amb la seva parella, la també atleta Emine Hatun. A la ciutat turca, el migfondista palamosí disposa de totes les facilitats per entrenar-se, però troba a faltar la companyia d’altres atletes del seu nivell i la presència del seu entrenador. Fins ara, Antonio Serrano, des de Madrid, li continua preparant els entrenaments a distància. Amb vista a la preparació per als Jocs de Tòquio, però, Mechaal vol fer un canvi de plantejament: “Faré estades més llargues a Barcelona, potser en el grup de Carles Castillejo. Antonio Serrano està molt a gust a Madrid, però trobo que allà no tinc una estabilitat emocional, perquè no tinc a prop els amics ni la família. Si fos al CAR de Sant Cugat, em resultaria molt més senzill anar a veure la família a Palamós després dels entrenaments de dissabte i, després, tornar dilluns. Em donarien molta energia.” L’atleta empordanès admet que encara s’han d’encaixar totes les peces: “Hem de valorar que totes les parts hi estiguin interessades, que la federació, en Carles [Castillejo] i tots estiguem a gust. De moment, hem tingut una conversa sense profunditzar i ell ja té atletes de gran nivell com ara Llorenç Sales i Artur Bossy.”

Castillejo, que en la Jean Bouin era l’encarregat de contractar els atletes d’elit, rebria Mechaal amb els braços oberts: “Abans de la cursa, m’ho ha comentat. Ha estat una conversa gairebé fortuïta. Si es decideix a venir, jo encantat de tenir un atleta de la seva qualitat en el grup. Penso que li pot anar molt bé, tant al grup com a ell. A Istanbul li costa entrenar-se sol i aquí, evidentment, seria benvingut.”

Per acabar d’encaixar totes les peces, Mechaal també està pendent que a la seva parella li donin una excedència, ja que actualment exerceix de professora. La idea seria que ella pogués preparar els 5.000 m de l’europeu de París des d’aquí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)