Waterpolo

L’objectiu és arribar als quarts de final de l’Eurolliga

Waterpolo. El Sabadell, que defensa el títol de campió, el Mataró, el Mediterrani i el Sant Andreu volen estar entre els dos primers dels seus grups en la fase preliminar

Els quatre equips catalans que disputen la fase preliminar de l’Eurolliga, l’Astralpool Sabadell, el CN Mataró, el CN Mediterrani i el CN Sant Andreu, tenen com a objectiu classificar-se per als quarts de final. Per aconseguir-ho hauran d’ocupar una de les dues primeres posicions dels seus grups i no serà gens fàcil, perquè hi ha rivals molt potents. És la primera vegada que quatre representants de Catalunya arriben a aquesta fase de la màxima competició europea de clubs femenins.

L’únic que tindrà el suport del seu públic serà el Sabadell, que defensa el títol a la seva piscina. Les vallesanes, que acaben de perdre la final de la supercopa d’Europa, començaran contra l’UZSC Utrecht holandès, després s’enfrontaran al SIS Roma italià i acabaran contra el rival més potent, l’UVSE Budapest, que l’any passat va arribar als quarts. El Mataró i el Mediterrani jugaran a Atenes a la piscina de l’Olympiacòs Piraeus grec, el subcampió. El duel català serà demà (19.15 hora catalana). Completa el grup el Dunaujvaros hongarès. El quart equip català, el Sant Andreu, jugarà a la localitat italiana de Catània, a la piscina de l’Ekipe Orizzonte, que dimarts va guanyar el títol de la supercopa d’Europa contra el CN Sabadell. Les barcelonines jugaran el primer partit contra les italianes i després s’enfrontaran al BVSC Zuglo hongarès i al Dynamo Uralochka rus. En l’altre grup no hi ha catalans i el formen el Kirixi rus, campió fa dos anys, el Vouliagmeni grec –tercer l’any passat–, el Pàdua italià –quart– i el Tetteroo holandès.

DUEL CATALÀ

El Mediterrani i el Mataró són en el mateix grup i s’enfrontaran demà a la tarda
Grup E
Atenes (Grècia) *
Avui
Olympiacòs - Mediterrani 17.30 h
Dunaujvaros - Mataró 19.15 h
Demà
Olympiacòs - Dunaujvaros 17.30 h
Mataró - Mediterrani 19.15 h
Diumenge
Mediterrani - Dunaujvaros 9.30 h
Olympiacòs - Mataró 11.15 h
Grup F
Sabadell
Avui
Sabadell - Utrecht 19.15 h
UVSE Budapest - Roma 20.45 h
Demà
Utrecht - UVSE Budapest 11.15 h
Sabadell - Roma 12.45 h
Diumenge
Roma - Utrecht 11.00 h
Sabadell - UVSE Budapest 12.30 h
Grup H
Catània (Itàlia)
Avui
Orizzonte - Sant Andreu 18.30 h
Zuglo - Uralochka 20.15 h
Demà
Orizzonte - Uralochka 17.00 h
Zuglo - Sant Andreu 18.45 h
Diumenge
Uralochka - Sant Andreu 11.00 h
Orizzonte - Zuglo 13.00 h
Grup G
Kirixi (Rússia) *
Avui
Pàdua - Vouliagmeni 14.15 h
Kinef Kirixi - Tetteroo 16.00 h
Demà
Pàdua - Tetteroo 14.15 h Vouliagmeni - Kinef Kirixi 16.00 h
Diumenge
Vouliagmeni - Tetteroo 9.00 h
Kinef Kirixi - Pàdua 10.45 h * Horari de Catalunya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.