Handbol

Una plaça per al preolímpic

Handbol. La selecció espanyola, amb els catalans Carlos Viver, seleccionador, i Eli Cesáreo, pivot, començarà demà el mundial del Japó amb l’objectiu de fer un pas cap a Tòquio 2020

La selecció espanyola comença avui el mundial femení del Japó amb la intenció de buscar una plaça que la classifiqui per disputar el preolímpic del mes de març del 2020. Espanya, amb els catalans Carlos Viver, el seleccionador, i Eli Casáreo, pivot, és en el grup C i ha d’ocupar una de les tres primeres posicions per passar a la fase principal, la segona fase de grups, dels dotze millors. El campió mundial es classificarà directament per als Jocs de Tòquio i també hi ha sis places per als preolímpics. Ja estan classificats per als Jocs Olímpics l’amfitrió, el Japó, i els campions continentals, França, Brasil, Corea del Sud i Angola. Cap d’ells pot ocupar les places pels preolímpics.

L’estrena de la selecció estatal en el mundial serà molt complicat perquè avui s’enfrontaran a Romania i demà a Hongria, dues potencies que no va poder derrotar en l’europeu de l’any passat. Completen el grup C el Senegal, Kazakhstan i Montenegro.

L’entrenador Carlos Viver, de Granollers, va agafar la selecció estatal el febrer del 2017 i aquest serà el seu segon mundial, després de portar a Espanya a l’onzena plaça en el de fa dos anys. L’any passat va ser dotzè en l’europeu i va guanyar els Jocs Mediterranis. Eli Cesáreo, de Sant Joan Despí, debutarà en un mundial, i ja va estar a l’equip que va disputar l’europeu de l’any passat.

Grup C
Avui - 10 h Romania - Espanya
Demà - 10 h Espanya - Hongria
Dimarts 3 - 7 h Espanya - Senegal
Dimecres 4 - 7 h Kazakhstan - Espanya
Divendres 6 - 7 h Montenegro - Espanya - Els tres primers del grup passen a la fase principal dels 12 millors. - Els horaris són de Catalunya.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)