El Sabadell i el Mataró guanyen i demà aspiren a passar als quarts de l’Eurolliga

Waterpolo. Les mataronines derrotes el Mediterrani en el derbi català del seu grup de la fase preliminar per 12-8

L’Astralpoool Sabadell i el CN Mataró guanyen els seus partits en la segona jornada de la fase preliminar de l’Eurolliga femenina i mantenen le seves aspiracions de classificar-se entre els dos primers de grup i passar als quarts de final. Les vallesanes s’ho jugaran demà contra el potent UVSA Budapest hongarès, mentre que les mataronines jugaran contra l’Olympiacòs grec, l’amfitrió del seu grup.

El conjunt mataroní venç el derbi català del grup E contra el CE Mediterrani per 12-8. en un partit que sentencia en el segon quart. El primer període és molt igualat (3-3) però en el segon les mataronines fan un parcial de 4-0 i arriben al descans amb un 7-3 al seu favor. En la segona meitat les barcelonines intenten apropar-se en el marcador però les maresmenques controlen el partit i s’emporten una important victòria. Anni Espar amb quatre gols i Anna Gual amb tres destaquen com a golejadores en el mataró, mentre que Helena Dalmases anota tres gols en el Mediterrani.

El campió, l’Astralpool Sabadell, guanya el primer partit de la fase preliminar al fer un partit complert. Des de l’inici es posen per davant en el marcador i arriben al descans amb un 4-2. En el tercer quart es situen amb quatre gols d’avantatge (7-3) però la Roma reacciona i en l’inici de l’últim quart es situar a un (9-8). El Sabadell manté la concentració i s’imposa per 13-9, destacant els cinc gols de Gurpreet Sohi.

El Sant Andreu ja no té possibilitats de passar als quarts de final al perdre el seu segon partit en el grup H contra el Zuglo hongarès per 11-9. Les barcelonines sempre estan un o dos gols per darrera i poden empatar o possar-se per davant. Les hongareses controlen el partit i s’emporten la victòria. Paula Crespi anota dos gols i la resta estan molt repartits.