Futbol sala

L’Industrias es reforça amb l’argentí Ezequiel Ramírez

Futbol sala.

L’Industrias Santa Coloma, penúltim de la primera divisió i en zona de descens, ha anunciat avui que incorporarà al gener a l’ala argentí Ezequiel Ramírez, de 19 anys d’edat, procedent de River Plate. Ramírez, que ha estat internacional en totes les categories inferiors de l’Argentina, signa contracte per 2 temporades amb opció a 3 anys més. Es tracta d’una aposta de futur amb un dels jugadors de major projecció del futbol sala argentí. Ezequiel Ramírez, que ja ha comptat per al seleccionador Matías Lucuix per entrenar i jugar un amistós amb l’absoluta, ha decidit fer el salt pels seus desitjos de progressar “i viure una experiència que em permeti créixer com a jugador professional en un club dels anomenats històrics de la LNFS que vaig tenir l’oportunitat de conèixer jugant contra Catalunya sub19 precisament a Santa Coloma”.

La presència de dos argentins a la primera plantilla, Sebas Corso i Pablo Vidal, facilitarà la seva adaptació: “Crec que em pot fer sentir més còmode. A ells els ha anat bé com abans també li va anar bé a Maxi Rescia, espero seguir els seus passos”, explica el jugador des de Buenos Aires. Es defineix “com un jugador que li agrada armar el joc, tenir la pilota i atacar” .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)