Nitu Pórtulas de penal fa el gol de l’empat del Sarrià a Alcobendas (29-29)

Handbol. Els sarrianencs tornen a sumar lluny de casa tot i arribar a perdre de quatre (17-13, 22-18 i 26-22) i es consoliden en llocs de play-off d’ascens

El Sarrià ha empatat a la pista de l’Alcobendas gràcies a un penal transformat per Nitu Pórtulas i, d’aquesta manera, trenca una ratxa de tres desplaçaments tornant a casa, on hi ha enllaçat quatre victòries consecutives, amb les mans buides. Un punt que permet l’equip de Salva Puig mantenir-se en els llocs de play-off a l’espera de com acabi la jornada però que, amb vista el duel de dissabte que ve a Sarrià de ter amb el Bordils, fa que l’equip hi arribi amb la moral pels núvols.

El Sarrià s’ha posat per davant a l’inici mitjançant Pere Arnau, que amb el seu tercer gol donava una renda de dos als blaus (4-6). Les pèrdues dels sarrianencs i l’exclusió de Ballester han permès l’Alcobendas fer-se amb el control del partit i capgirar el marcador (8-7). L’atac no rutllava i després del 9-8 de Mariscal amb amenaça de passiu l’empat a 9 de Pau Guitart de porteria a porteria després d’aturada i en superioritat numèrica ha estat el darrer gol visitant fins el 13-10 de Roc Segarra. Els locals han lligat un parcial de 4-0 que han traduït al marcador amb el 17-13 al límit del temps de la primera meitat.

La goma

Oriol Teixidor i Pere Arnau han tornat a picar primer, per al Sarrià a l’inici de la segona part (17-15). Mariscal i Torres mantenien la diferència, que tornaria als quatre per un moment (22-18). Però el mateix central del Sarrià ha fet el 23-22, amb Nitu Pórtulas d’avançat i Antonio Moreno encadenant aturades en la defensa del Sarrià. Alcobendas en un tres i no res recuperava el marge de quatre (26-22) però de nou de porteria a porteria –en aquest cas Moreno– el Sarrià podia agafar aire, i, en aquest cas, obrir un parcial de 0-3 (Torres i Pórtulas) que obligava el tècnic local a demanar temps mort a cinc minuts i mig per acabar i 26-25.

Pere Artnau ha fet l’empat a 26 després de recuperació a camp propi i Mariscal ha tornat a igualar el marcador (27) en una acció amb exclusió local a 3 minuts pel final. Pere Arnau amb el seu setè gol ha fet l’empat a 28 i l’Alcobendas es tornava a posar per davant després de temps mort a 1:34 per acabar amb el setè gol de Gutiérrez però els locals s’han precipitat en la darrera defensa i han permès Nitu Pórtulas tenir l’empat a la mà des dels 7 metres i, l’extrem sarrianenc, no ha perdonat.