Futbol sala

La lluita no dona punts

Futbol sala. L’Industrias intenta puntuar a la pista del Jaén, el quart classificat, però torna a perdre i continua en la zona de descens

JAÉN 6 INDUSTRIAS 4

JAÉN PARAÍSO INTERIOR:Fabio, Mauricio, Piqueras, Michel i Alan Brandi –cinc inicial–; Bingyoba, Carlitos, Maico, Antonio, Dani Martín, Campoy i Gozi.INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Miquel Feixas, Sepe, Álex Verdejo, David Álvarez i Vidal –cinc inicial–; Well, Bermusell, Khalid, Cardona, Uri Santos, Jordi i Borja Puerta.GOLS:1-0 (3’) Michel. 1-1 (16’) David Álvarez. 1-2 (15’) David Álvarez. 2-2 (26’) Bingyoba. 3-2 (27’) Carlitos. 3-3 (28’) Álex Verdejo. 4-3 (31’) Carlitos. 5-3 (33’) Carlitos. 5-4 (36’) Sepe. 6-4 (40’) Michel.

L’Industrias Santa Coloma no va poder transformar en punts la lluita i la dedicació en la visita a la pista del Jaén Paraíso Interior, el quart classificat. Els colomencs van tornar a perdre i continuen en la zona de descens. L’Industrias fa cinc partits que no guanya –quatre derrotes i un empat.

El partit va començar malament per als colomencs, que van encaixar el primer gol en el minut 3. Van saber reaccionar, van disposar de clares ocasions i van arribar al descans amb l’empat a un gol en el marcador. En l’inici de la segona meitat l’Industrias es va situar al davant (1-2) i es va entrar en un intercanvi de gols, quatre en tres minuts, fins al 3-3. El Jaén es va anar imposant a poc a poc, però els colomencs no es van rendir mai, i atacant de cinc van fer el 5-4 i van intentar aconseguir l’empat fins al final.