Atletisme

Oukhelfen, candidat a tot entre els sub-23 de l’europeu de cros

Atletisme. El fondista reusenc figura entre els favorits al títol a Lisboa i Esther Guerrero defensa la victòria de l’any passat en el relleu mixt

El reusenc Abdessamad Oukhelfen (CA Igualada), tercer en els 5.000 m i cinquè en els 10.000 m de l’europeu sub-23 de Gävle, és el fondista català amb més possibilitats de triomfar en el campionat d’Europa de cros, que es disputa avui a Lisboa. Oukhelfen, que encara té 20 anys, ja ha obtingut grans resultats en la categoria absoluta de les proves d’Atapuerca i Alcobendas. També competeix en la cursa sub-23 Said Mechaal (Platges Castelló), en què el combinat espanyol pot fer un gran paper. La banyolina Esther Guerrero (New Balance) defensa el títol del relleu mixt assolit el curs passat a Tilburg. Completen la nòmina catalana a la capital portuguesa la sub-23 Laia Casajoana (JA Sabadell) i els sub-20 Adam Maijó (AA Catalunya) i Èlia Saura (Canaletes).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)