El BM Granollers s’encalla a Sagunt

Handbol. L’equip vallesà no troba la fórmula per superar la millora defensiva dels valencians al segon temps i sucumbeix amb un parcial de 14-9

PORT SAGUNT 28 GRANOLLERS 25

FERTIBERIA PORT SAGUNT:Bruixola, Spiljak (3), Mirallave (4), Querin (4), Corzo (7,3 p.), Alegre (2), Pozzer (4) –set inicial–; Ribes, García (2), Camacho (2) i Tello.FRAIKIN BM GRANOLLERS:Sastre (1), Figueras (5, 1 p.), Nenadic (1), Martínez (1), Gassama (1), Maestro (8,2 p.), Tarrafeta (3) –set inicial–; Pérez (1), Lancina (1), M. García, Popovic (1), Franco, Bonnano i Márquez (2).PARCIALS:4-4, 6-7, 8-7, 9-11, 14-16; 16-17, 18-18, 21-19, 23-20, 25-22 i 28-25.ÀRBITRES:Macías i Ruiz. Exclusions: Spiljak i Querin, del Port Sagunt; i Bonnano (2), Popovic, Maestro i García, del Granollers.

Un pobre parcial de 14-9 en la segona meitat va trencar la dinàmica positiva del Granollers i va frustrar les seves aspiracions a la pista del Port Sagunt, l’antepenúltim. L’equip d’Antonio Rama es va encallar en atac i va veure com el rival capgirava el resultat després d’una primera part de domini vallesà (14-16). Els granollerins no van trobar la fórmula per veure porteria amb el pas endavant en defensa dels locals.