Handbol

GUILLEM TORRES

CAPITÀ UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ

“Un derbi és com una final”

“En principi és un rival directe. Ells tenen més experiència en la categoria i segur que ho tiren endavant”

Patrocini
Tothom hauria signat estar com estem ara i hi arribem confiats, força bé esportivament i amb moltes ganes

Guillem Torres (Barcelona, 1987) és el capità del Sarrià, autor de dos gols en el 28-27 del 13 d’abril del 2013, el darrer Sarrià - Bordils fins al de dissabte, aquest cop a Plata en lloc de la primera estatal. L’equip sarrianenc, debutant a la categoria, va com un coet i ocupa llocs de play-off d’ascens, a casa no perd des del 12 d’octubre i fins i tot va eliminar el Cangas d’Asobal a la copa.

És molt diferent, aquesta setmana?
Nosaltres l’encarem com si fos un partit més a casa, però és evident que les sensacions i les emocions que tenim els jugadors demostraran que és una setmana diferent. Sobretot emocionalment.
Hi arriben molt bé, quatre triomfs seguits a casa i acaben d’empatar a fora.
Esportivament, pel que fa a la dinàmica de l’equip, hi arribem molt bé. Tothom hauria signat estar com estem ara i hi arribem confiats, força bé esportivament i amb moltes ganes.
Com el veuen, el Bordils?
Igual de forts, malgrat que a la classificació nosaltres som ara mateix per davant d’ells, tenen més experiència en la categoria i segur que ho tiren endavant. Els derbis, com que fa tants d’anys que no es disputen, almenys pel que fa als primers equips, hi arribem més o menys igual.
Com el recorda, el darrer. El van guanyar i ells pugen. Salva una temporada, això?
No el recordo, aquell dia. Però sí que et puc dir que, quan ets a la pista, la sensació en un derbi és que estàs en una final. Són només dos punts i nosaltres jugarem a això: dos punts a casa que s’han de guanyar i, a més, contra un rival que en principi és directe. Sí que l’actitud de la gent serà la d’una final.
En aquests partits amb tanta motivació i tanta expectació els dies previs i a la grada mateix, se’ls pot girar en contra?
Estic segur que a l’inici hi influeix de manera positiva. Sí que tenim molt clar que s’ha de jugar amb el cor, amb els collons que diríem, però també amb el cap. Hem de saber que la gent serà a la grada animant al màxim, tal com ha fet tota aquesta temporada, i ho hem de fer servir no per tenir nervis, sinó per tenir més confiança i més ganes de donar-ho tot.
Vostès tenen la copa a doble partit però és el darrer partit de lliga abans de l’aturada i seran quatre setmanes. Pot influir molt, emocionalment, el resultat?
El resultat, sigui quin sigui, podria influir més si, per exemple, la setmana vinent en tinguéssim un altre, de partit de lliga. Tenir quatre setmanes després, sí que pots estar trist una setmana si has perdut un partit tan important, però te n’acabes refent. Les vacances de Nadal seran un reset per a tothom, fins i tot per a nosaltres: carreguem forces perquè el que ens espera serà molt dur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)