Futbol sala

L’Hospitalet ja no té por

Futbol sala. Els riberencs, que van eliminar el Saragossa, de dues categories per sobre, seran el rival del Barça en els vuitens de la copa

“Ens és igual qui ens toqui. Treballarem igual com ho vam fer davant el Saragossa”, va dir Raúl Ceni, el capità de l’Hospitalet Bellsport, després d’eliminar l’equip aragonès de primera divisió i de fer saltar la banca, abans del sorteig. Sense por, sense res a perdre-hi i totalment desacomplexat, l’equip que dirigeix Chacho Mesa es veurà les cares amb el totpoderós Barça el 14 o el 15 de gener al Sergio Manzano de Bellvitge. L’equip blaugrana estava exempt dels setzens de copa i avui (21h) visita en la lliga la pista del Valdepeñas, la revelació.

L’Hospi va superar, a la tanda de penals, el Saragossa de primera. “Sabíem que teníem les nostres opcions i ni ens passava pel cap anar a passejar. Volíem guanyar, teníem un guió marcat i es va complir”, hi afegeix Ceni, que té passat al Barça, com Ivan Martín, el porter Joan Miñano i Uri Serrano, el germà petit de Roger.

Ja fa temps que l’Hospitalet es baralla a les cotes altes de la segona divisió B. “És un grup magnífic i els nanos treballen molt bé. Ens hem marcat l’objectiu de pujar de categoria”, analitza Mesa, que enguany ha agafat les regnes de l’equip. “Crec que s’han tocat les peces adequades per fer una passa endavant. Tant de bo sigui l’any”, conclou el capità riberenc. L’Industrias, de la seva banda, jugarà contra el Xota en els vuitens de copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)