El Zodiac Barceloneta acaba segon la primera volta de la lliga de campions

Waterpolo. Goleja el Jadran Split a domicili per 5-13 després de dominar des del primer quart

El Zodiac Barcelona finalitza la primera volta del seu grup de la lliga de campions en la segona posició després de golejar a domicili el Jadran Split croat per 5-13 (1-3, 2-3, 2-3, 0-4). Els mariners dominen des del primer quart tot i encaixar el primer gol del partit. Després en marquen cinc de consecutius entre el primer i el segon quart (1-5) i arriben al descans amb tres gols de marge, 3-6. En l’inici del tercer quart amplien una mica més la seva avantatge, però és en els darrers vuit minuts quan amb un parcial de 0-4 acaben de completar la golejada. Felipe Perrone, Alberto Munarriz i Álvaro Granados marquen tres gols cada un.