El Sarrià fa patir l’Anaitasuna a la copa (20-24)

Handbol.

El Sarrià ha tornat a fer un gran partit contra un rival Asobal en la tercera eliminatòria de la copa del Rei però no ha pogut rematar la feina en els darrers minuts. L’equip, amb Antonio Moreno fent grans aturades, ha fet una defensa ferotge contra llançadors de gran nivell i després de completar una gran primera part (9-9) ha arribat als últims minuts amb el marcador obert (18-18). Dues exclusions seguides, però, han propiciat dos contraatacs sense porter per als navarresos que ha pogut trencar el partit davant les protestes de Salva Puig, que ha rebut fins i tot una exclusió de dos minuts per increpar un àrbitre.

Dissabte es jugarà el partit de tornada a la pista de l’equip navarrès. Avui Pere Arnau (8 gols) ha estat el màxim golejador.