El Sarrià ven cara la seva pell

Handbol. L’Anaitasuna s’endú el partit de copa però pateix de valent contra l’enorme defensa local

SARRIÀ 20 ANAITASUNA 24

SARRIÀ:Antonio Moreno, Palacios, Alemán, March (1), Fina, Segarra (2), Martí Arnau (3), Pere Arnau (8), Ballester (1), Mariscal (3), Garcia, Moreno, Arnau Rovira, Torres (1), Teixidor, Vicente i Pau Guitart.ANAITASUNA:Nordlander, Gastón (1), Bazan (2), Ganuza, Etxeberria (6), Meoki, Krsmancic (1), Gavidia, Chocarro (4), Fischer, Izquierdo (4), Ugarte, Vaquer, Semedo (2), Bols i Da Silva (4).PARCIALS:2-2, 3-4, 4-5, 6-5, 8-5, 9-9; 10-11, 12-13, 15-15, 16-18, 18-19 i 20-24.ÀRBITRES:Pascual i Luque.PÚBLIC:500.

El Sarrià va fer tota una exhibició defensiva en el partit d’anada de la tercera eliminatòria de la copa del Rei. El rival, l’Anaitasuna –setè en l’Asobal–, només va trencar el partit amb un parcial de 0-4 en els últims minuts aprofitant dues exclusions en l’equip gironí. Els navarresos ho tenen ara tot de cara en el partit de tornada de dissabte per classificar-se per a la final a vuit.

El duel tenia una enorme transcendència per al club. Mai, de fet, haurien imaginat arribar tan lluny en la copa. Amb tot, Salva Puig va prioritzar l’estat físic dels seus jugadors i va descartar alguns dels seus jugadors més habituals, com ara Adrià Serrano i sobretot Nitus Pórtulas, que venia de fer un partidàs en el derbi contra el Bordils. L’equip, però, va respondre a l’exigència des del principi. La defensa va ser com una roca i Antonio Moreno va treure de polleguera els llançadors navarresos amb aturades de totes les factures. En atac Pere Arnau va trobar ben aviat el camí del gol i 5 minuts abans del descans els sarrianencs manaven 8-5 davant la desesperació dels jugadors locals, que al final van aprofitar el desgast del Sarrià per marxar al descans amb una ferida no tan gran (9-9).

En la segona part la defensa i Moreno van continuar fent de les seves, tot i que els poderosos llançadors de l’Anaitasuna cada vegada afinaven més els seus xuts. La resistència va durar fins que faltaven 6 minuts. Amb 18-18 Martí Arnau va ser exclòs. El Sarrià va decidir atacar amb sis jugadors i deixar la porteria buida, fet que va facilitar dos contraatacs fàcils per a Etxebarria (18-20), el segon després d’una clara falta en defensa, fet que va propiciar la protesta airada no només de l’afició sinó de Salva Puig, que va entrar a la pista a protestar a un dels àrbitres, que se’l va treure de sobre amb una altra exclusió.

L’equip no va abaixar els braços però just en aquest moment va aparèixer el porter danès Nordlaner i Pere Arnau també va fallar un penal, fet que va facilitar als navarresos completar un parcial de 0-4 (18-22). Ja en les últimes jugades, la fortuna també va caure del costat dels visitants, que pràcticament en l’últim segon van poder fer el 20-24.